Green Light Festival: 25-27 november 2021

Tijdens het Green Light Festival – donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 november – slaan bewoners, bedrijven, kennisinstellingen en partners de handen ineen voor een duurzame en toekomstbestendige binnenstad. Bent u benieuwd hoe men dit wilt aanpakken, kom dan langs tijdens dit gratis Green Light Festival. Daar krijgt u te horen én te zien wat bewoners en lokale ondernemer in de afgelopen jaren samen bereikt hebben en hoe de komende 10 jaar eruit gaan zien.

Het festival begint en eindigt in de Waalse kerk. Donderdag begint met de Green Light Show waar thema’s als kadeherstel, community building en groene daken revolutie voorbijkomen. Op vrijdag kunt u kennismaken met duurzame ondernemers in het Green Light District – de Wallen. En op zaterdag kunt u de handen uit de mouwen steken voor een duurzamere binnenstad. Ga bijvoorbeeld mee op watersafari met stadsecoloog Kees Dekker, ruil kleding bij de Stadsgarderobe, óf pitch je eigen duurzame idee op de groene zeepkist! Samen kleuren we de binnenstad groen!

Aanmelden
Doe kosteloos mee met workshops, meldt u aan voor events en symposia of loop mee met walk&talks en herontdek de binnenstad. Stel uw eigen ideale festivalprogramma samen op de evenementenpagina van Green Light District. Er zijn ook online workshops voor de digitale liefhebber.