Dertiende Auke Bijlsma Geveltuinenprijsuitreiking 2021

Op vrijdag 1 oktober worden de Geveltuinenprijzen voor 2021 uitgereikt in de Zuiderkerk. De prijsuitreiking begint stipt om 18:00 uur. Iedereen die zich heeft aangemeld is welkom vanaf 17:30 uur.

 Wie heeft dit jaar de mooiste geveltuin in onze buurt (Nieuwmarkt/Wallen/Waterlooplein)? Welke straat verdient de straatgeveltuinenprijs? Wie maakte het groenste dak op zijn woonschip? Welke ondernemer heeft zijn/haar bedrijf het groenste aanzien gegeven?

Dit jaarlijkse evenement wordt door een groep vrijwilligers uit de buurt georganiseerd, financieel en organisatorisch ondersteund door DOCK vanuit buurtcentrum De Boomsspijker. Ook dit voorjaar hebben negen deskundige juryleden door de buurt gewandeld en gezamenlijk hebben ze hun keuze gemaakt.

De bijeenkomst zal weer door Sandra Rottenberg worden gepresenteerd en Marja Vuijsje zal de Auke Bijlsma Geveltuinenprijzen uitreiken. 

Ook dit jaar is er een maximum aantal van honderd bezoekers en is aanmelden verplicht! Dit kunt u doen bij Monique Pheijffer, mpheijffer@dock.nl (voorkeur), of tel. (020) 6264002 van buurtcentrum De Boomsspijker. Wees er snel bij om een plekje te bemachtigen voor deze feestelijke bijeenkomst in de Zuiderkerk.