Centrum Begroot: de online stembussen gaan op 9 augustus open!

Van 22 maart tot en met 26 april 2021 zijn in totaal 95 plannen door bewoners en ondernemers ingediend om Centrum nog een stukje mooier te maken. 75 plannen kregen meer dan 50 likes, deze plannen zijn getoetst op haalbaarheid en 39 plannen zijn uiteindelijk door naar de stemronde. Nu is het tijd voor bewoners uit Centrum om te laten weten welke plannen zij willen dat er uitgevoerd moeten worden. Voor de plannen mag een bedrag van € 300.000,- verdeeld worden. Op 21 september maakt Centrum Begroot bekend welke plannen daadwerkelijk uitgevoerd zullen worden.

U kunt via de pagina Centrum Begroot vanaf maandag 9 augustus tot en met donderdag 9 september stemmen op uw favoriete plannen. Per post ontvangen alle bewoners uit Centrum van 12 jaar en ouder een brief met daarin een unieke stemcode. Deze stemcode is persoonlijk en één keer te gebruiken.

Als u hulp nodig hebt bij het online stemmen, dan kunt u bij het buurthuis bij u in de buurt langsgaan. Daar zijn mensen aanwezig die u kunnen helpen. Vergeet dan niet uw brief en legitimatiebewijs mee te nemen.