Bijeenkomsten Green Light District

Woont of werkt u in de Amsterdamse binnenstad en wilt u zich ook inzetten voor een groene, duurzame en toekomstbestendige buurt? Kom dan langs bij het Green Light Symposium op 16 juni en de Communitydag van het Green Light District op 18 juni in De Week van het Duurzaam Erfgoed.

Tijdens het Green Light Symposium ontdekt u hoe bewoners, ondernemers, non-profits, erfgoed- en duurzaamheidsprofessionals, gemeente, vastgoedeigenaren en kennisinstellingen samenwerken om in het historische hart van Amsterdam duurzame impact te maken. Het programma in de Waalse Kerk begint om 10:00 uur en eindigt om 12.00 uur. Daarna volgt een wandeling langs duurzame bewonersinitiatieven, impactvolle projecten en inspirerende ondernemers in de binnenstad. Aanmelden en meer informatie over het programma vindt u op de website van het Green Light Symposium.

Tijdens de Green Light Communitydag met de inspiratiemarkt ‘Van denken naar doen’ van 09:00 tot 11:00 uur ontdekt u meer over het vergroenen van uw dak of buurt, het verduurzamen van uw huis en u maakt kennis met lokale duurzame initiatieven en buurtbewoners. U kunt met uw duurzame vragen terecht bij onze groene ambassadeurs. Ook kunt kans maken op een watersafari met stadsecoloog Kees Dekker. U kunt zich aanmelden via het formulier.

Wilt u meer weten over het Green Light District of de bijeenkomsten? Kijk dan op de website van het Green Light District voor meer informatie.